Popularizuj.me | Zašto Baš MI? 📈

Priča o Popularizuj.me počinje davne 2010. godine. Tada se prvi put na domaćem tržištu pojavila potreba za povećanjem popularnosti na društvenim mrežama i audio-vizuelnim platformama. Sa preko 10 godina iskustva u ovom poslu, Popularizuj.me je sigurno najbolja agencija za internet marketing na Balkanu.

Pojavom velikih broja društvenih mreža smo postali svesni koliko je zapravo popularnost bitna. Ljudima je sve više stalo da poseduju UTICAJ u društvu drugih ljudi. Društvene mreže odavno su postale sastavni deo svakodnevnog života, kako privatnog, tako i onog poslovnog. To znači da ono što se odvija u burnom digitalnom svetu ima uticaja na sve aspekte naših života. Popularnost je postala potreba.

popularizuj me je vodeća marketinška agencija na balkanu sa preko 1000 zadovoljnih klijenata za povećanje popularnosti na društvenim mrežama

Popularizuj.me je jedan od pionira u ovoj industriji sa preko 1000 zadovoljnih klijenata. Naš tim trenutno broji 25 članova i konstantno raste. Uvidevši nedostake tržišta, doneli smo odluku da stvorimo agenciju koja će svojim klijentima ponuditi kompletnu uslugu, na jednom mestu. 

Specijalizovani smo u pružanju usluga domaćim i stranim klijentima. Ono u čemu smo najbolji je unapređenje njihove pozicije na javnoj sceni. Naš tim je stručan, inovativan i dinamičan. Niše u kojima smo se najviše puta oprobali su muzička industrija, svet lepote, online prodaja, modeling i sport. Sve što je u domenu povećanja popularnosti, je naša specijalnost.

Popularizuj.me je spreman da u svim segmentima poslovanja nametne nove standarde i pomeri granice očekivanog. Naprednim pristupom kreiramo jedinstvene i efikasne komunikacijske kampanje. One su zasnovane na analizi, strateškom planiranju i kreativnim rešenjima koje donose rezultate.

U poslednjih 10 godina rada, imali smo priliku da se oprobamo u radu sa različitim industrijama i tipovima biznisa. Bilo da je reč o ličnom brendu ili kompaniji, naš posao se preterano ne razlikuje. Važno je samo da se svakom klijentu posvetimo i damo svoj maksimum, kako bi prevazišli očekivane rezultate i zadovoljili rokove.

Zašto baš Popularizuj.me ?

Našu agenciju čini tim kreativnih saradnika, koji je predan vašem brendu. Nudimo rešenje za sve marketinške aktivnosti, kroz široku mrežu saradnika iz različitih segmenata ovog posla.

Ukoliko tražite odgovornog partnera, nekoga ko će na precizan i kvalitetan način upravljati vašim kampanjama i na koga se u potpunosti možete osloniti, na pravom ste mestu!

Naš cilj je da zajedno dođemo do rezultata detaljnim planiranjem i osmišljavanjem kampanje, kao i konstantnim radom na analiziranju i unapređenju ostvarenih rezultata. Ne zaustavljamo se dok ne dođemo do dogovorenog cilja, već se uvek trudimo da damo svoj maksimum.

Odnose sa klijentima gradimo na poverenju i međusobnom poštovanju. Vaš uspeh je naš portfolio. Zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama. Imajući u vidu prirodu posla, koju naša agencija obavlja, izuzetno je važna diskrecija. Naši klijenti samo sa svojim najbližim prijateljima dele naš kontakt i lična preporuka je oduvek bila naš najbolji kanal prodaje.

Prvi na Google pretrazi za sve ključne reči

Prvo mesto na Google pretrazi dovoljno govori o kvalitetu naših usluga. Pozicionirani smo na samom vrhu Google pretrage za preko 500 relevantnih ključnih reči iz oblasti marketinga i povećanja popularnosti.

Naš vredan rad i kvalitetan sadržaj su nas pozicionirali ovako visoko. Redovno sa Vama delimo trikove i savete za rast brojeva na društvenim mrežama, što nas je dovelo do laskave titule lidera u industriji.

popularizuj.me agencija je svedok da je sadržaj na blogu i generalno sajtu najvrednija stvar koju možete uraditi za svoj biznis na internetu

Popularizuj.me nudi sve na jednom mestu

Mi pokrivamo širok spektar usluga i imamo veliku paletu saradnika iz raznih oblasti. To nam omogućava da svaki projekat kvalitetno sprovedemo od početka do kraja, bez obzira u kojoj fazi nam se obratite za pomoć.

Naši klijenti se nalaze i van granica regiona. Popularizuj.me sa ponosom može reći da ima klijente na 4 kontinenta, iz preko 50 država. Sa velikom većinom naših klijenata radimo već duži niz godina, što nama pričinjava veliko zadovoljstvo i govori mnogo o samoj agenciji, kao i njenom poslovanju.

Saveti i podrška na celom putu

Kao veliki poznavaoci industrije, sa ogromnim iskustvom u radu na različitim projektima, uvek smo voljni da samo savet ili predlog, ukoliko primetimo da postoji prostor za napredak. Naš tim stručnjaka nesebično deli savete, trikove i obaveštava o trendovima na društvenim mrežama, kako bi iste mogli da ispratite na vreme i obezbedite svojim profilima rast.

Znamo koliko je podrška bitna i koliko je lakše kad iza Vas stoji tim. Zapamtite, niko na vrh nije došao sam. Da bi ste uspeli i napredovali, neophodna Vam je pomoć drugih ljudi. Izgubićete mnogo vremena i energije ukoliko verujete da možete sve sami. Delegiranje je ključ uspeha i što pre to shvatite, i nađete pouzdan tim, pre ćete i doći do uspeha.

Gde je Popularizuj.me danas?

Već godinama unazad, Popularizuj.me je vodeća internet marketing agencija na Balkanu, usko specijalizovana za povećanje popularnosti. Naša predstavništva se nalaze u Beogradu, Zagrebu, Podgorici i Ljubljani.

Poslujemo u svim zemljama bivse Jugoslavije, a već godinama unazad uspešno sarađujemo i sa dijasporom. Sa klijentima gradimo više od poslovnog odnosa. Sve saradnje su dugoročne i klijenti postaju naši partneri. 97% klijenata su oni sa kojima sarađujemo više od jednog puta.

Zagarantovan kvalitet!

Popularizuj.me svojim prvim mestom na Google pretrazi, za preko 500 različitih ključnih reči, GARANTUJE konstantan organski rast. Ukoliko ste, ipak, zainteresovani za metode koje brže donose rezultate – nudimo BESPLATAN TEST naših usluga. Ne zaboravite da mi uvek predlažemo kombinaciju rada na duge staze i instant metoda.

⬇️⬇️⬇️

Mi Vam možemo pomoći! Ukoliko vam se naš pristup dopada, kontaktirajte nas.

+381640009171 (Viber, Whatsapp)

0 / 5. Broj glasova 0