Popularizuj.me – zašto baš mi?

Priča o Popularizuj.me počinje davne 2010. godine, kada se prvi put na domaćem tržištu pojavila potreba za povećanjem popularnosti na društvenim mrežama i audio-vizuelnim platformama. Sa preko 10 godina iskustva u ovom poslu, Popularizuj.me je sigurno najbolja agencija za internet marketing na Balkanu.

Pojavom velikih broja društvenih mreža smo postali svesni koliko je popularnost bitna i da je ljudima sve više stalo da poseduju UTICAJ u društvu drugih ljudi. Društvene mreže odavno su postale sastavni deo svakodnevnog života, kako privatnog, tako onog poslovnog, što znači da ono što se odvija u burnom digitalnom svetu ima uticaja na sve nas.

Već 2010. godine smo formirali prvu pdf ponudu i započeli saradnje sa našim prvim klijentima. Popularizuj.me je jedan od pionira u ovoj industriji sa preko 500 zadovoljnih klijenata i timom koji konstantno raste. Uvidevši nedostake tržišta, doneli smo odluku da stvorimo agenciju koja će svojim klijentima ponuditi kompletnu uslugu, na jednom mestu. 

Specijalizovani smo u pružanju usluga prvenstveno domaćim klijentima, radi unapređenja njihove pozicije na javnoj sceni. Naš tim je stručan, inovativan i dinamičan. Popularizuj.me je spreman da u svim segmentima poslovanja nametne nove standarde i pomeri granice očekivanog. Naprednim pristupom kreiramo jedinstvene i efikasne komunikacijske kampanje zasnovane na analizi, strateškom planiranju i kreativnim rešenjima koje donose rezultate.

Zašto baš Popularizuj.me?

Ukoliko vam je potreban tim kreativnih saradnika koji je predan vašem brendu; ako Vam je potrebno rešenje za marketinške aktivnosti, tražite odgovornog partnera, nekoga ko će na precizan i kvalitetan način upravljati vašim kampanjama i na koga se u svako doba dana i noći možete osloniti, na pravom ste mestu!

Naš cilj je da zajedno dođemo do rezultata detaljnim planiranjem i osmišljavanjem kampanje, kao i konstantnim radom na analiziranju i unapređenju ostvarenih rezultata.

Gde je Popularizuj.me danas?

Već godinama unazad, Popularizuj.me je vodeća internet marketing agencija na Balkanu, usko specijalizovana za povećanje popularnosti. Naša predstavništva se nalaze u Beogradu, Zagrebu, Podgorici i Ljubljani.

Poslujemo sa svim zemljama bivse Jugoslavije, a već godinama unazad uspešno sarađujemo i sa dijasporom. Sa klijentima gradimo više od poslovnog odnosa, oni postaju naši partneri, budući da je 92% onih sa kojima sarađujemo više od jednog puta.

Zagarantovan kvalitet!

Popularizuj.me vam svojim prvim mestom na Google pretrazi, za preko 50 različitih ključnih reči, GARANTUJE konstantan organski rast. Ukoliko ste, ipak, zainteresovani za metode koje brže donose rezultate – nudimo BESPLATAN TEST naših usluga. Ne zaboravite da mi uvek predlažemo kombinaciju rada na duge staze i instant metoda.

  • Smatrate da je Vaša postojeći pristup zastareo?
  • Niste zadovoljni ekipom sa kojom trenutno radite?
  • Imate problem sa kreiranjem sadržaja za društvene mreže?
  • Ne znate kako da monetizujete svoj Youtube kanal?
  • Imate mali broj pregleda na pesmama ili želite više Instagram pratilaca?

⬇️⬇️⬇️

Mi Vam možemo pomoći! Ukoliko vam se naš pristup doapada, kontaktirajte nas OVDE ili na broj +38267330845 (Viber).

x

Testirajte usluge

Testirajte naše usluge potpuno besplatno i uverite se i sami u
kvalitet i brzinu isporuke. Ukoliko nemate ozbiljnu nameru da koristite usluge naše agencije, molimo Vas da ne popunjavate test formu. Forma je isključivo namenjena potencijalnim klijentima i nakon popunjavanja iste, neophodno je odobravanje od strane Popularizuj.me tima.