Popularizuj.me – zašto baš mi?

Priča o Popularizuj.me počinje davne 2010. godine. Tada se prvi put na domaćem tržištu pojavila potreba za povećanjem popularnosti na društvenim mrežama i audio-vizuelnim platformama. Sa preko 10 godina iskustva u ovom poslu, Popularizuj.me je sigurno najbolja agencija za internet marketing na Balkanu.

Pojavom velikih broja društvenih mreža smo postali svesni koliko je popularnost bitna. Ljudima je sve više stalo da poseduju UTICAJ u društvu drugih ljudi. Društvene mreže odavno su postale sastavni deo svakodnevnog života, kako privatnog, tako i onog poslovnog. To znači da ono što se odvija u burnom digitalnom svetu ima uticaja na sve aspekte naših života.

Popularizuj.me je jedan od pionira u ovoj industriji sa preko 800 zadovoljnih klijenata. Naš tim trenutno broji 25 članova i konstantno raste. Uvidevši nedostake tržišta, doneli smo odluku da stvorimo agenciju koja će svojim klijentima ponuditi kompletnu uslugu, na jednom mestu. 

Specijalizovani smo u pružanju usluga domaćim i stranim klijentima. Ono u čemu smo najbolji je unapređenje njihove pozicije na javnoj sceni. Naš tim je stručan, inovativan i dinamičan. Niše u kojima smo se najviše puta oprobali su muzička industrija, svet lepote, online prodaja, modeling i sport.

Popularizuj.me je spreman da u svim segmentima poslovanja nametne nove standarde i pomeri granice očekivanog. Naprednim pristupom kreiramo jedinstvene i efikasne komunikacijske kampanje. One su zasnovane na analizi, strateškom planiranju i kreativnim rešenjima koje donose rezultate.

Zašto baš Popularizuj.me?

Ukoliko vam je potreban tim kreativnih saradnika koji je predan vašem brendu; ako Vam je potrebno rešenje za marketinške aktivnosti, tražite odgovornog partnera, nekoga ko će na precizan i kvalitetan način upravljati vašim kampanjama i na koga se u svako doba dana i noći možete osloniti, na pravom ste mestu!

Naš cilj je da zajedno dođemo do rezultata detaljnim planiranjem i osmišljavanjem kampanje, kao i konstantnim radom na analiziranju i unapređenju ostvarenih rezultata.

Gde je Popularizuj.me danas?

Već godinama unazad, Popularizuj.me je vodeća internet marketing agencija na Balkanu, usko specijalizovana za povećanje popularnosti. Naša predstavništva se nalaze u Beogradu, Zagrebu, Podgorici i Ljubljani.

Poslujemo u svim zemljama bivse Jugoslavije, a već godinama unazad uspešno sarađujemo i sa dijasporom. Sa klijentima gradimo više od poslovnog odnosa. Sve saradnje su dugoročne i klijenti postaju naši partneri. 97% klijenata su oni sa kojima sarađujemo više od jednog puta.

Zagarantovan kvalitet!

Popularizuj.me svojim prvim mestom na Google pretrazi, za preko 50 različitih ključnih reči, GARANTUJE konstantan organski rast. Ukoliko ste, ipak, zainteresovani za metode koje brže donose rezultate – nudimo BESPLATAN TEST naših usluga. Ne zaboravite da mi uvek predlažemo kombinaciju rada na duge staze i instant metoda.

  • Smatrate da je Vaša postojeći pristup zastareo?
  • Niste zadovoljni ekipom sa kojom trenutno radite?
  • Imate problem sa kreiranjem sadržaja za društvene mreže?
  • Ne znate kako da monetizujete svoj Youtube kanal?
  • Imate mali broj pregleda na pesmama ili želite više Instagram pratilaca?

⬇️⬇️⬇️

Mi Vam možemo pomoći! Ukoliko vam se naš pristup dopada, kontaktirajte nas OVDE ili na broj +381 64 0009171 (WhatsApp, Viber).

0 / 5. Broj glasova 0