Kupovina YouTube Pregleda 📈

Javnim ličnostima je davno postalo jasno da je kupovina YouTube pregleda zapravo sastavni deo svake dobre marketinške strategije. Kupljeni pregledi mogu doneti mnoštvo prednosti, koje Vam ni najbolja marketinška agencija na svetu ne može obezbediti.

2010. godine se u ovoj industriji dogodila velika promena, iznenada se gotovo čitav internet preselio na YouTube. Tom prilikom, pojavila se i paralelna industrija lažnih pregleda, koja je pratila potrebe tržišta.

Ne tako davne 2012. godine, obelodanjeno je da i najpoznatije svetske zvezde kupuju YouTube preglede. Lista onih koji koriste usluge ovog tipa je kilometrima duga. Tu su Justin Biber i dobro poznati Psy (Gangnam Style), koji je uhvaćen u kupovini YouTube pregleda u iznosu od čak 150 000$.

Svima je jasno da su im se investicije i tek kako isplatile. Statistika kaže da je čak 40% pregleda koje vidimo na YouTube zapravo lažno, odnosno generisano veštačkim putem.

Dosta pre nego što je Facebook pao u drugi plan, počela je kupovina YouTube pregleda na globalnom nivou. Nije dugo trebalo da taj trend stigne i na naše prostore, gde je kupovina pregleda na YouTube zaista uzela maha. To zapravo uopšte nije iznenađujuće, imajući u vidu sve prednosti koje kupljeni pregledi nose sa sobom, ukoliko ih kupujete na pouzdanom mestu.

kupovina youtube pregleda

Kupovina YouTube Pregleda|Pravi ili Lažni?

Naši pregledi su pravi. YouTube analitika registruje preglede iz skroz legitimnog i realnog izvora. Tokom isporuke paketa koji kupite kod nas – u analitici vidite “promotion”. To je osnovna razlika između lažnih i realnih pregleda, gde kupac može znati da li je reč o prevari ili o pravoj kampanji.

Neka Vam ovo bude upozorenje da se pazite jeftine konkurencije. Previše niske cene će Vas lako namamiti na kupovinu, ali problemi koji se mogu desiti nakon kupovine lažnih pregleda su katastrofalni. Ne samo da se može dogoditi da Vam YouTube obriše pesmu, već i da Vam ugasi YouTube kanal.

Popularizuj.me ovo radi već 10 godina i ovlašćeni je YouTube partner već godinama unazad. Svakodnevno radimo na unapređenju svojih usluga i testiramo nove sisteme, kako bi bili u korak sa svetskim trendovima. Preko 800 stalnih klijenata je prepoznalo naš kvalitet.

Prvo mesto na Google pretrazi, za razne pojmove vezane za digitalni marketing i advertajzing, dovoljno govori o našem kredibilitetu u ovoj niši. Popularizuj.me odlično kapira YouTube algoritam i već 10 godina uspešno prati svaku izmenu istog.

Kako da Vaša kampanja bude sigurno odobrena?

Ova industrija je znatno napredovala nakon 2020. godine i sada kupovina YouTube pregleda podrazumeva skroz realne preglede. Ovi pregledi se generišu putem sasvim realnih Google Ads kampanja i neophodno je da prođu proces odobravanja pre nego što kampanja krene.

Preko našeg Google Ads naloga je podešeno na desetine hiljada različitih kampanja i iz tog razloga imamo poseban status i najbolje moguće cene. Pošto naš hibridni sistem koristi Google pravilnik za oglašavanje, Vaš video mora da poštuje sledeće propise:

 • Video ne sme sadržati eksplicitne scene i govor mržnje (psovke, golotinju i uvrede na bilo kojoj osnovi);
 • Trebalo bi da video bude ispod 6 minuta (svaki duži video se teže odobrava i generalno se otežano radi);
 • Autorska prava moraju biti u potpunosti čista (odnosi se i na audio i video sadržaj);
 • Morate znati da odobravanje kampanje može da traje između 12-72h;
 • Najpametnije je da se javite par dana pre nego što pesma treba da izađe, pa da dobijemo odobrenje pre nego što je na public.
kupovina pregleda na youtube-u

Kupovina YouTube pregleda | Prednosti:

 • Vetar u leđa: Kupovina pregleda na YouTube je odličan način da pogurate svoj video na samom početku. Umesto da krećete sa samo par pregleda (zahvaljujući prijateljima i porodici), možete krenuti od 10 ili 50 000 pregleda. Ovo će jako pozitivno uticati na to da se istaknete među konkurencijom, a i učiniće Vaš video popularnijim i privlačnijim za gledanje. Takođe, dobra startna pozicija može biti presudna ukoliko želite da Vaš video uđe u trending na YouTube.
 • Jačanje ličnog brenda: Kupovina YouTube pregleda može znatno ojačati Vaš video i dočarati koliko ste zapravo uticajni kao brend. Jača Vam reputaciju ne samo na YouTube-u, već i u očima drugih ljudi, konkurencije, trenutnih i potencijalnih poslovnih saradnika i slično. To je jednostavan način da svima stavite do znanja koliko Vaš rad vredi i da to treba da cene.
 • Pozitivan uticaj na marketing: Bez obzira na to kako promovišete svoj video i da li imate nekoga ko za Vas radi vođenje kampanje na internetu, kupovina YouTube pregleda će pozitivno uticati na celokupnu marketinšku strategiju. Bilo da uplaćujete YouTube reklame, širite link videa na Facebook, Instagram ili Twitter – veliki broj pregleda u samom startu će biti odlična podloga za kampanju. Ljudi će radije pogledati video sa više pregleda nego neki sa manje, jer biraju popularan sadržaj. Zbog toga uvek predlažemo prvo kupovinu Youtube pregleda, a onda ulaganje u marketing.

Kupovina YouTube pregleda dovodi do…

 • Boljeg rangiranja na pretraživačima: Posedovanje dosta kvalitetnih pregleda će pomoći Vašem videu da se bolje plasira na YouTube-u, ali i na Google pretrazi. YouTube algoritam će registrovati Vaš video kao relevantan i sam će ga forsirati na platformi.
 • Više YouTube predloga: Slična situacija kao i sa rangiranjem na pretraživačima, YouTube će mnogo verovatnije predložiti Vaš video ukoliko on ima veliki broj kvalitetnih pregleda. Dakle, video će se češće prikazivati sa strane, u predlozima, kao i na kraju srodnih videa. Recimo, ukoliko neko pogleda spot od Vašeg kolege, Vaš spot bi trebalo da izađe na kraju videa ili da bude sledeći na redu za automatsko puštanje.
 • Privlačenja organskih pregleda: Ovo je prilično očigledno i logično, ali smo svakako odlučili da uvrstimo na listu prednosti koje kupovina YouTube pregleda nosi. Nakon kupovine pregleda, sasvim logičan sled jeste da Vaš video kao magnet krene da privlači gledaoce i na taj način obezbedi ubrzan organski rast. Pisali smo o tome kako YouTube računa preglede.
 • Građenja autoriteta: Sa velikim brojem YouTube pregleda, Vaša publika, konkurencija i ostale javne ličnosti će početi da Vas tretiraju kao brend ili uticajnu ličnost u Vašoj niši. To može pomoći u građenju ili jačanju Vašeg ličnog brenda, a samim tim će doprineti povećanju popularnosti na društvenim mrežama.
 • Veće zarade: Uzimajući u obzir sve pomenute benefite, definitivno smo došli do sledećeg zaključka. Kupovina YouTube pregleda može indirektno da vodi ka većoj zaradi. Bilo da zarađujete putem reklama ili prodajom svojih usluga, ugovaranjem nastupa i slično, rast je zagarantovan. Prostom računicom možete utvrditi da sa minimalnim ulaganjem u svoj brend, možete čak i nekoliko puta uvećati svoju zaradu.
Kupovina YouTube pregleda | Prednosti:

Kupovina YouTube Pregleda | Na šta treba obratiti pažnju?

Nakon što smo utvrdili sve prednosti koje kupovina YouTube pregleda sa sobom nosi, moramo se osvrnuti i na trenutno stanje tržišta. Postoji veoma veliki broj stranih i nekolicina domaćih sajtova koji nude pomenutu uslugu. Međutim, varijacije u cenama i kvalitetu nešto na šta treba obratiti pažnju. U poslednje vreme dogodila se ekspanzija nelojalne konkurencije. Takvi prividno daju niske cene za katastrofalan kvalitet, koji više može da naudi Vašem YouTube kanalu, nego da koristi.

Moramo se dotaći i negativnih strana koje kupovina YouTube pregleda može povući sa sobom. To su u najvećoj meri pregledi lošeg kvaliteta, od nepouzdanih preprodavaca. Takvi pregledi mogu dovesti do brisanja videa sa kanala. Posledica toga je i smanjen broj organskih pregleda, ukoliko algoritam registruje prevaru i ako broj pregleda, lajkova i komentara nije u predviđenoj razmeri. Ukoliko kupite preglede na pogrešnom mestu, rizikujete da Vam čitav kanal bude obrisan. Kupujte samo od pouzdanih prodavaca!

Čak 80% klijenata naše agencije je došlo na preporuku. Postoji i određen broj onih, koji su do nas došli nakon negativnog iskustva sa drugim prodavcima usluge ovog tipa. Nekima su obrisani YouTube kanali, hakovani Instagram nalozi i kasnije preprodati. Nekolicini smo uspeli da pomognemo i tako sačuvamo ono što su godinama gradili. Međutim, neki su se kasno javili i njihovi profili su otišli u nepovrat. Budite oprezni i kupujte samo ukoliko ste sigurni u agenciju sa kojom radite.

Popularizuj me je lider u kupovini YouTube pregleda

Popularizuj.me je u ovoj industriji od samog početka. Naši pregledi pozitivno utiču na sve navedene stavke. Velika većina videa su pomoću naših pregleda ušli u trending i nedeljama se tu zadržali. Kupovina YouTube pregleda je sastavni deo YouTube marketinga i ukoliko mu ne pribegnete, konkurencija će Vas progutati.

Veliki broj faktora utiče na to kako će se određeni video rangirati na YouTube-u. Jedan od najbitnijih faktora je svakako broj pregleda u odnosu na vreme postavljanja. Mi nudimo YouTube preglede najboljeg kvaliteta na tržištu, potpunu diskreciju i prilagođavamo se Vašim željama kada je reč o brzini isporuke. Poverite svoje rangiranje na YouTube-u renomiranom proizvođaču.

Popularizuj.me se ne zaustavlja samo na pregledima. Mi takođe nudimo i YouTube pretplatnike, lajkove, share-ove, pa čak i dislajkove. Ukoliko ste ovde da kupite YouTube preglede, na pravom ste mestu. Mi imamo sopstvenu mrežu za generisanje pregleda, ne bavimo se preprodajom pregleda. Jedan telefonski poziv Vas deli od povezivanja sa najpouzdanijim prodavcem YouTube pregleda na Balkanu.

Ukoliko ste u potrazi za pouzdanim prodavcem YouTube pregleda, javite nam se.

+381640009171 (Viber, Whatsapp)

Vrlo rado ćemo predložiti najbolji paket, u skladu sa vašim budžetom!

Popularizuj me je tu za vas.

4.8 / 5. Broj glasova 433