Povećanje popularnosti na društvenim mrežama

Obezbedite sebi popularnost na društvenim mrežama. Postanite neko.

Popularizuj.me je vodeća marketniška agencija na Balkanu, specijalizovana za povećanje popularnosti na društvenim mrežama i audio-vizuelnim platformama. Kupovina pregleda na Youtube-u je već dugo aktuelna na domaćoj javnoj sceni, zašto bi Vaši videi ostali neprimećeni? Smatrate da zaslužujete više pregleda? Niste zadovoljni kako Vam je prošla nova pesma? Popularizuj.me je tu za Vas! Obezbedite sebi povećanje popularnosti na društvenim mrežama, uz monitoring i savete naših marketinskih stručnjaka.

Naša agencija je svoju reputaciju stekla tako sto klijentima nudi “efekat kotrljajuće snežne grudve”. Takav marketniški pristup smo prvi put primenili 2010. godine, a to podrazumeva kupovinu ravnomerno raspoređenih pregleda čim se pesma objavi, propraćena realnim balkanskim komentarima, koje prilagodjavamo želji klijenta. Nakon što se postave dobre “osnove”, pesma već deluje dovoljno atraktivno i privlači potencijalnu publiku.

Šta je najbitnije za povećanje popularnosti na društvenim mrežama?

Ukoliko nađete pouzdanog saradnika koji će Vam obezbediti kvalitetne preglede i realne komentare, dramatično ćete povećati vidljivost svog sadržaja. Sama ponuda varira u zavisnosti od saradnika i budžeta kupca, pa prema tome varira i kvalitet kupljenih pregleda. Najveći i najpopularniji YouTuberi kupuju preglede kako bi povećali svoj položaj na YouTube sceni, da bi se lakše probili do samog vrha, da bi dokazali drugima da vrede više od njih, ali i da bi napravili više profita. Povećanje popularnosti je postalo jednostavnije nego ikad!

Kako funkcioniše kupovina popularnosti an društvenim mrežama?

Prilikom kupovine pregleda, obavezno morate obratiti pažnju na to da broj lajkova i komentara MORA da prati broj pregleda koje ste kupili. Naši najpopularniji paketi su upravo oni koji sadrže sva tri sastojka neophodna kako bi “instant” uspeh bio ubedljiv. Kupljeni komentari pravih ljudi sa naših prostora podstiču i ohrabruju ljude da komentarišu i da se nadovezuju u diskusijama.

Sam YouTube ce cešće predlagati Vaš spot “sa desne strane” ukoliko imate dosta komentara. Dok neki provajderi nude unapred generisane komentare, koje možete videti ispod svakog drugog videa, mnogo je poželjnije da oni budu što više personalizovani ili čak u potpunosti pisani po Vašoj želji.

Menadžeri, vlasnici klubova, vlasnici produkcijskih kuća i fanovi ocenjuju vrednost javne ličnosti na osnovu broja pregleda i broja pratilaca. Na osnovu procene, pozicioniraju pevača na skali “popularnosti” i to definiše njegovu cenu na tržištu. Zbog toga, na kupovinu pregleda treba gledati kao na ulaganje u samog sebe, kako bi ostali konkurentni na trzistu.

Marketinška strategija

Kupovina pregleda je zapravo deo strategije koja nije bez mane, ali ima mnogo velike prednosti. To je samo jedan od nacina za prikupljanje pregleda, ali Vam to nikako ne treba biti jedini izvor. Važno je dobro optimizovati YouTube kanal, biti aktivan na svim društvenim mrežama, redovno postavljati sadržaj, deliti linkove i pratiti analitiku.

Zaključak je da kupovina pregleda može biti velika odskočna daska za privlačenje organskih pregleda na video, ali i sam kanal. Ključ je u nalaženju pouzdanog provajdera, koji ce na brz i lak nacin ubrzati Vaš napredak na najpoznatijoj audio-vizuelnoj platformi na svetu.

Vaš,
Popularizuj.me tim