Kupovina Instagram Lajkova | 100% Pouzdano

Kupovina Instagram lajkova već godinama unazad nije stran pojam. Od kako je Instagram promenio svoj algoritam, mnogi biznisi i influenseri su se požalili kako mnogo teže dobijaju lajkove i pratioce. Ove dve grupe korisnika drastično osećaju svaku promenu Instagram algoritma, jer koriste ovu platformu kao izvor zarade. U “međugrupu” možemo svrstati i sve ostale javne ličnosti, koje imaju veliki broj pratilaca na Instagramu i ostvaruju plaćene saradnje sa biznisima.

Od kako je Instagram postao najvažnija platforma za većinu influensera, svi su se fokusirali na povećanje broja pratilaca. To je pogotovo bitno za verifikovane korisnike, odnosno one koji imaju plavi znak. Influenseri ne zarađuju direktno od Instagrama, već od plaćenih reklama. Oni uzimaju novac u zamenu za reklamu na njihovom profilu. Te reklame su uvek ciljano namenjene većinskom delu publike određenog influensera.

Dakle, ukoliko se neko bavi proizvodnjom šešira za plažu, kontaktiraće influenserku ili više njih. Zatim će joj poslati šešire na kućnu adresu i uplatiti novac za reklamu. Donosioci odluka u biznisu sa šeširima se opredeljuju za ženskog influensera. To najčešće biva neko iz domena mode ili lepote, jer su pratioci takvih profila njihova ciljna grupa. Neki balkanski influenseri naplaćuju čak i nekoliko hiljada eura po samo jednoj reklami.

Kupovina Instagram Lajkova  | 100% Pouzdano

Influenser marketing

Put do uspeha na Instagramu zvuči veoma jednostavno. Zaslužite veliki broj pratilaca, kako bi sebe učinili vidljivim brendovima. Brendovi koje ciljate moraju imajti budžet za takozvani “influenser marketing”. Nakon što izgradite profil sa velikim brojem pratilaca, biznismen u Vama dolazi na test. Nema ustanovljenog cenovnika za reklamiranje putem influensera. Vaš profil, Vaša pravila. Moć pregovaranja, broj i aktivnost pratilaca, kao i način na koji ste predstavili svoj lični brend, odrediće cenu reklame.

Međutim, imati veliki broj pratilaca već odavno nije jedino merilo kada biznisi razmatraju influensere za saradnju. Biznise zanima koji broj korisnika će zapravo VIDETI REKLAMU. Nisu svi pratioci aktivni. Aktivnost pratilaca, odnosno njihovo angažovanje, ogleda se u lajkovima, komentarima i video pregledima.

Influenserima je uprkos svom trudu i aktivnosti, teško da aktiviraju svoje postojeće pratioce i da steknu nove. Kako ljudi instinktivno teže da nađu izlaz iz nezahvalne situacije, tako su i influenseri veoma brzo počeli da razvijaju različite ideje da nadmudre Instagram algoritam.

Mnogi biznisi nisu spremni da ulažu novac u influensere, čija je aktivnost pratilaca slaba. Kako bi povećali aktivnost svojih pratilaca, prvo morate povećati sopstvenu. Imati adekvatan broj lajkova na Instagramu je podjednako bitno kao i broj pratilaca. Instagram lajkovi zapravo odražavaju kvalitet i popularnost određene fotografije.

Kupovina Instagram lajkova od Popularizuj.me

  • 100% realni Instagram lajkovi sa profila širom sveta
  • Isporuka Instagram lajkova odmah po naručivanju
  • Mogućnost deljenja jednog paketa po fotografijama
  • Čuvate privatnost, jer mi ne tražimo šifru Vašeg Instagram naloga
  • Garancija da lajkovi ostaju tu zauvek uz besplatnu dopunu
  • Mogućnost mesečne pretplate na svaku novu fotku koju izbacite

Vaše fotografije su vrlo verovatno sjajne. Na tako velikoj mreži, kao što je Instagram, velika je verovatnoća da sadržaj koji postavljate ne vidi dovoljan broj ljudi. Ukoliko ne radite na povećanju broja lajkova na fotografijama, sve će krenuti još više nizbrdo. Zato kupovina Instagram lajkova može biti pravo rešenje za Vas!

Mali broj lajkova za sobom povlači manju vidljivost i samim tim smanjenu aktivnost postojećih pratilaca. To rezultira stagnacijom kada je reč o broju pratilaca. Kupovina realnih Instagram lajkova dozvoljava Vam da poboljšate angažovanje pratilaca.

Kupovina Instagram lajkova od Popularizuj.me

Kupovina Instagram lajkova u praksi

Naš tim stručnjaka svakodnevno analizira Instagram i prati svaku promenu u radu algoritma. Ovo nam omogućava da uvek pružamo najbolju vrednost svojim klijentima, za nepobedivo dobru cenu. Kada je reč o najboljem paketu za Vas, to zavisi od Vaših zahteva i trenutnog stanja na profilu.

Naši stručnjaci neće savetovati ništa što može izgledati sumnjivo ili nerealno. Slušajući naše savete, dobićete preporuku za paket koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Bilo koji paket da izaberete, mi ćemo istog momenta obraditi porudžbinu i pokrenuti proces isporuke.

Pozovite nas odmah i besplatno se konsultujte oko izbora paketa Instagram lajkova. 👍

+381640009171 (Viber, Whatsapp)

Izaberite paket

Nakon što sa našim timom odredite koji paket najbolje odgovara Vašim potrebama, šaljemo Vam cenovnik u pdf-u. Ako planirate veliku porudžbinu ili želite da napravimo Vama prilagođen plan, najbolje bi bilo da nas kontaktirate putem Vibera ili Whatsapp-a: +381640009171.

Pozovite nas odmah i besplatno se konsultujte oko izbora paketa Instagram lajkova. 👍

Čuvajte privatnost

Popularizuj.me ne zahteva nikakve osetljive informacije. Nisu nam potrebni Vaši pristupni podaci (šifra ili kodovi za autentikaciju) za isporuku paketa. Dovoljno je da sa nama podelite link objave, za koju želite da obavite kupovinu Instagram lajkova. Takođe, možemo koristiti i korisničko ime ili email, kako bi odmah počeli da procesuiramo porudžbinu.

Pratite rezultate

Nakon što ste izabrali paket i dostavili link objave koju želite da popularizujete, obavili ste sve što je do Vas! Proces isporuke paketa je maksimalno pojednostavljen i startuje istog momenta kada napravite porudžbinu. Kupovina Instagram lajkova i pratilaca funkcioniše brzo i lako, a rezultate možete pratiti u realnom vremenu.

Kako zapravo funkcioniše kupovina Instagram lajkova?

Ulaganje u svoj profil na društvenim mrežama je pametna investicija, koja se lako može unovčiti. Oni koji su bili vizionari i ulagali na samom početku razvoja Instagrama, sad već ubiraju pozamašne prihode.

Danas je situacija drastično različita. Naime, plaćanje sponzorisanih postova na Instagramu je sve, samo ne isplativo. Dobija se jako mali broj lajkova i pratilaca za veoma veliki novac.

Primera radi, ukoliko na video sadržaj platite reklamu u iznosu od 100 eura, dobićete između hiljadu i dve lajkova. Imajmo u vidu da video sadržaj konvertuje mnogo bolje od fotografija. To nas dovodi do zaključka da bi fotografija izazvala još slabije reakcije.

Uticajnim Instagramerima nije trebalo mnogo vremena da shvate da je kupovina Instagram lajkova najbolji način da pobede algoritam. Kupovinom Instagram lajkova pomažu svom sadržaju da bude vidljiviji, a samim tim dobijaju više organskih lajkova i pratilaca.

Kupovina Instagram lajkova od Popularizuj.me je prava stvar!

Najbrža isporuka

Popularizuj.me obezbeđuje najbrže Instagram lajkove na tržištu. Svi znamo da je aktivnost odmah nakon postavljanja sadržaja zapravo najbitnija. Tajming odlučuje kako će se određena fotka kotirati. Ako nakon nekoliko minuta po objavljivanju, fotografiji obezbedimo određen broj lajkova, to će joj dati odličan zalet.

Vaša fotka će sigurno biti vidljivija, jer će je Instagram registrovati kao nešto što izaziva reakciju kod drugih korisnika. Ukoliko se sve planski uradi, fotka može završiti i na explore stranici. Zbog toga je izuzetno važno reagovati u pravo vreme.

U Popularizuj.me, primamo Vašu porudžbinu odmah i istog momenta kreće isporuka paketa. Na taj način dajete svom sadržaju “vetar u leđa” i olakšavate postojećim i novim pratiocima da vide Vaše Instagram fotografije. Čemu sav taj trud, ako nema ko da vidi? Zar ne?

Naša garancija

Mi želimo da ostavimo najbolji utisak kod svojih klijenata. Naš cilj je dugoročna saradnja i svakom klijentu se maksimalno posvetimo. Popularizuj.me nudi besplatan test svih svojih usluga pre početka saradnje. Na taj način izbegavamo svako potencijalno neslaganje. Vi unapred vidite šta dobijate, pa ako Vam se to dopada – naručujete.

Jedini na tržištu nudimo garanciju, koja je definisana našim uslovima korišćenja. Svaki Instagram lajk koji kupite od nas, biće zauvek na Vašem profilu. Da, mi istinski brinemo o svojim klijentima.

24/7 podrška

Naš posvećeni tim za podršku radi 24/7 i to 365 dana u godini. Kad god da Vam nešto zatreba, tu smo! Ukoliko imate neko pitanje vezano za usluge koje nudimo ili primećujete neki problem sa svojom narudžbinom, ne oklevajte da nam pišete putem Vibera ili Whatsapp-a: +381640009171.

Kupovina Instagram lajkova od Popularizuj.me je prava stvar!

Popularizuj.me nudi najbrže i najpouzdanije Instagram lajkove na Balkanu. Mi nismo preprodavci lajkova, već posedujemo sopstvene kompleksne sisteme za proizvodnju istih. Garantujemo brzu i kvalitetnu uslugu, kao i profesionalno savetovanje oko izbora adekvatnog paketa za svakog klijenta.

Pozovite nas odmah i besplatno se konsultujte oko izbora paketa Instagram lajkova. 👍

+381640009171 (Viber, Whatsapp)

4.8 / 5. Broj glasova 254