Kako Napraviti TikTok Nalog?

Kako napraviti TikTok nalog? Ako još uvek niste skinuli tu popularnu aplikaciju i napravili svoj TikTok nalog, krajnje je vreme da to uradite. Skoro sav video sadržaj koji konzumirate na Instagramu ili Facebooku, dolazi sa TikToka.

Reels je zapravo pokušaj Instagrama da u okviru postojeće mreže uvrsti glavnu TikTok funkcionalnost. To je famozni kratak video sadržaj, koji je konstantno u porastu poslednjih nekoliko godina i ne planira da stane.

Pisali smo kako radi TikTok algoritam i verovatno su svi već svesni popularnosti koju je ova aplikacija doživela. Kod nas se već priča o zaradi na TikToku, jer je opšte poznato da kreatori već zarađuju na YouTube-u, Trovu i Instagramu.

kako napraviti tiktok nalog i kako početi na tiktoku

Iako TikTok ne deluje tako jednostavno za korišćenje, to je samo predrasuda. Mnoge plaši da se na ovoj aplikaciji neće snaći, jer su tu prisutni uglavnom mlađi, kojima tehnologija dobro ide. Zato je naš vodič tu, da pomogne da se što lakše snađete.

Prvi korak je da na Google Play prodavnici ili Apple Store-u skinete TikTok aplikaciju. Nakon što je aplikacija na Vašem telefonu, sledeće je da ispratite naše instrukcije za pravljenje naloga na TikToku.

Kako Napraviti TikTok Nalog?

Važno je da znate da TikTok možete koristiti i bez posedovanja svog naloga. Međutim, ukoliko želite personalizovanu vremensku liniju, morate imati lični nalog na TikToku.

Takođe, nalog je neophodan ukoliko želite da lajkujete, komentarišete ili razmenjujete poruke sa drugim korisnicima. Bez naloga nećete moći ni da objavljujete svoj sadržaj.

Evo kako napraviti TikTok nalog:

 1. Otvorite TikTok aplikaciju.
 2. Kliknite na “Me” dugme, u donjem desnom uglu ekrana.
 3. Odaberite način za pravljenje naloga.
 4. Pratite dalje instrukcije u okviru same aplikacije.

Za pravljenje TikTok naloga možete odabrati svoj nalog na društvenoj mreži, poput Instagrama, Twittera ili Facebooka. Ukoliko niste korisnik drugih društvenih mreža ili jednostavno ne želite da povezujete naloge, možete iskoristiti svoju email adresu za kreiranje naloga. Na vama je da izaberete metod koji najviše odgovara.

kako promeniti korisnicko ime na tiktoku

Kako Promeniti Korisničko Ime na TikToku?

Ako nekad poželite da promenite svoje korisničko ime, to je na TikToku vrlo jednostavno. Zapravo, možete to uraditi koliko god puta želite. Možete ga promeniti u šta god, samo da već nije zauzeto.

Evo kako da promenite korisničko ime na TikToku:

 1. Otvorite TikTok aplikaciju.
 2. Kliknite na “Me” dugme u donjem desnom uglu ekrana.
 3. Kliknite na “Edit Profile”.
 4. Zatim kliknite na svoje korisničko ime.
 5. Kliknite na kutijicu sa tekstom da bi obrisali svoje staro korisničko ime i uneli novo. Kada se pored novog korisničkog imena pojavi zeleni štrik, znaćete da je odobreno.

Korisničko ime može da sadrži samo slova, brojeve, donje linije i tačke. Međutim, tačka ne sme stajati na samom kraju korisničkog imena. Svoje korisničko ime na TikToku možete menjati jednom u 30 dana.

Kako da se Prebacite na TikTok PRO Nalog?

Sad kad ste naučili kako napraviti TikTok nalog, treba da znate da će novi nalog automatski biti lični. Međutim, u svakom momentu možete promeniti lični nalog u profesionalni.

Pro nalozi su namenjeni za biznise i kreativce, koji žele da pristupe TikTok analitici i da potencijalno zarade novac na platformi. Evo kako da se prebacite na TikTok Pro nalog:

 1. Otvorite TikTok aplikaciju.
 2. Kliknite na “Me” dugme u donjem desnom uglu ekrana.
 3. Zatim kliknite na tri horizontalne tačkice u gornjem desnom uglu ekrana.
 4. Idite na “Manage Account” , a zatim “Switch to Pro Account”.
 5. Izaberite jednu od dve ponuđene opcije – “Creator” ili “Business”. 
 6. Prilagodite kategoriju vrsti sadržaja koji planirate da objavljujete.
tiktok ne zna za godine

U svakom momentu svoj pro nalog možete vratiti na lični, ali ukoliko to uradite, gubite pristup TikTok analitici. Sve u svemu, pametno je napraviti makar i lični TikTok nalog, jer tamo ima mnogo kreativaca i sigurno će Vam biti zabavno da gledate bilo koji sadržaj.

0 / 5. Broj glasova 0