Video produkcija

Obezbedite sebi popularnost na društvenim mrežama. Postanite neko.

Već dugi niz godina bavimo se snimanjem raznih video materijala i kraćih filmova za potrebe mnogih javnih ličnosti, televizijskih kuća i turističkih agencija. U proteklih 10 godina snimili smo čitav niz muzičkih spotova i raznih koncerata za brojna pevačka imena širom Balkana.

Produkcija i post produkcija su nam uža specijalnost i naši stručnjaci to sprovode na najnaprednijim softverima i najsavremenijoj profesionalnoj opremi. Budući da koristimo najsavremeniju tehnologiju u obradi slike, gotovo sve modifikacije u post produkciji su moguće u skladu sa željama klijenta. To je najveći razlog zbog čega se klijenti uvek vraćaju.

Video produkcija – spotovi

Sve spotove radimo u Full HD kvalitetu slike. Posedujemo stadycam i imamo veliki broj saradnika, u dogovoru sa kojima možemo obezbediti video kran sa dužinom i do 12m. Ono što je jedna od najvećih pogodnosti koje nudimo, jeste mogućnost distribucije spotova preko naših posebno obezbeđenih servera, kako bi Vas oslobodili slanja diskova po raznim TV i audio kućama. Umesto toga, dobićete e-mail sa likom za download Vašeg spota u punom kvalitetu.

Snimanje iz vazduha

Specijalizovani smo za snimanje i fotografisanje iz vazduha uz pomoć drona, tako da su mogućnosti snimanja na ovaj način ograničene samo Vašom maštom. Ovim pristupom nisu nam potrebni avioni i helikopteri, kao što se to nekada radilo, što značajno smanjuje cenu snimanja.

Video snimamo u 4K rezoluciji, sočivo se sastoji od 9 odvojenih elemenata i uključuje asferični element za ekstremnu jasnoću slike. U post produkciji naši najsavremeniji softveri omogućavaju nam da svaku snimljenu fotografiju pretvorimo u pravo malo remek delo.

Upotrebom DJI Ronin-a u video produkciji možemo uneti neverovatne kadrove, izrazito glatkih pokreta koje je nemoguće postići upotrebnom klasičnih stabilizatora kamera, pa to ovaj sistem čini posebnim i drugačijim. Njegovi posebni senzori, snažni motori i napredni alogritmi omogućavaju nam vrhunsku preciznost snimanja.

Prateći trendove za snimanje iz vazduha, svim našim klijentima smo u mogućnosti da ponudimo quadcopter, hexacopter i octocopter letelice. Naše letelice su uglavnom manjih dimenzija, što nam daje veliku prednost u odnosu na konkurenciju, a to je mogucnosti poletanja sa malih površina, letenja u enterijeru, shopping centrima, magacinima, sto je često od presudnog značaja, jer ne morate da angažujete dodatnu opremu. Svi snimci su visokog 4K kvaliteta.

Ko stoji iza kamere?

Naš tim stručnjaka obučen je da se prilagodi željama i budžetu klijenta. Imamo dosta iskustva u pronalaženju najboljeg zajedničkog rešenja, što nam obezbeđuje uspeh u realizaciji svakog projekta. Otvoreni smo za dogovor, spremni da odgovorimo na svaki zahtev, kako bi klijentu dostavili najkvalitetniji materijal.

Vaš,
Popularizuj.me tim