Popularizuj.me – Zašto Baš Mi?

Priča o Popularizuj.me počinje davne 2010. godine, kad se prvi put na domaćem tržištu pojavila potreba za povećanjem popularnosti na društvenim mrežama i audio-vizualnim platformama. S preko 10 godina iskustva u ovom poslu, Popularizuj.me je sigurno najbolja agencija za internet marketing na Balkanu.

Pojavom velikog broja društvenih mreža smo postali svijesni koliko je popularnost bitna i kako je ljudima sve više stalo imati UTJECAJ u društvu drugih ljudi. Društvene mreže odavno su postale sastavni dio svakodnevnog života, kako privatnog, tako i poslovnog, što znači da ono što se odvija u burnom digitalnom svijetu, ima utjecaja na sve nas.

Već 2010. godine smo formirali prvu pdf ponudu i započeli suradnje s našim prvim klijentima. Popularizuj.me je jedan od pionira u ovoj industriji, s preko 500 zadovoljnih klijenata i timom koji konstantno raste. Uvidjevši nedostake tržišta, donijeli smo odluku stvoriti agenciju, koja će svojim klijentima ponuditi kompletnu uslugu, na jednom mjestu.

Specijalizirani smo u pružanju usluga prvenstveno domaćim klijentima, radi unaprjeđenja njihove pozicije na javnoj sceni. Naš tim je stručan, inovativan i dinamičan. Popularizuj.me je sprema u svim segmentima poslovanja nametnuti nove standarde i pomaknuti granice očekivanog.

Naprednim pristupom kreiramo jedinstvene i efikasne komunikacijske kampanje zasnovane na analizi, strateškom planiranju i kreativnim rješenjima koji donose rezultate.

Zašto baš Popularizuj.me?

Ako Vam je potreban tim kreativnih suradnika koji je predan vašem brendu; ako Vam je potrebno rješenje za marketinške aktivnosti, tražite odgovornog partnera, nekoga tko će na precizan i kvalitetan način upravljati Vašim kampanjama i na koga se možete osloniti 24 sata na dan, na pravom ste mjestu!

Naš cilj je zajedničkim snagama doći do rezultata detaljnim planiranjem i osmišljavanjem kampanje, kao i konstantnim radom na analiziranju i unaprjeđenju ostvarenih rezultata.

Gde je Popularizuj.me danas?

Popularizuj.me je vodeća internet marketing agencija na Balkanu, usko specijalizirana za povećanje popularnosti. Naša predstavništva se nalaze u Beogradu, Zagrebu, Podgorici i Ljubljani.

Poslujemo sa svim zemljama bivše Jugoslavije, a već godinama unazad uspješno surađujemo i s dijasporom. 92% klijenata je onih s kojima surađujemo više od jednog puta. S klijentima gradimo više od poslovnog odnosa, oni postaju naši partneri.

Zagarantirana kvaliteta!

Popularizuj.me Vam svojim prvim mjestom na Google pretrazi, za preko 50 različitih ključnih riječi, JAMČI konstantan organski rast. Ako ste, ipak, zainteresovani za metode koje brže donose rezultate – nudimo BESPLATAN TEST naših usluga. Ne zaboravite da mi uvijek predlažemo kombinaciju rada na duge staze i instant metoda.

  • Smatrate da je Vaša postojeći pristup zastario?
  • Niste timom s kojim trenutno radite?
  • Imate problem s kreiranjem sadržaja za društvene mreže?
  • Ne znate kako unovčiti svoj Youtube kanal?
  • Imate mali broj pregleda pjesama ili želite više Instagram pratioca?

Mi Vam možemo pomoći! Ako Vam se naš pristup sviđa, kontaktirajte nas OVDJE ili na broj +38267330845 (Viber).