Kupnja Instagram Lajkova | 100% Pouzdano

Kupovina Instagram lajkova već godinama unazad nije stran pojam. Od kako je Instagram promijenio svoj algoritam, mnoge tvrtke i influenseri su se požalili kako mnogo teže dobivaju lajkove i pratitelje. Ove dvije grupe korisnika drastično osjećaju svaku promjenu Instagram algoritma, jer koriste ovu platformu kao izvor zarade. U “međugrupu” možemo svrstati i sve ostale javne osobe, koje imaju veliki broj pratitelja na Instagramu i ostvaruju plaćene suradnje s tvrtkama.

Otkako je Instagram postao najvažnija platforma za većinu influensera, svi su se fokusirali na povećanje broja pratitelja. To je pogotovo bitno za verifiicirane korisnike, odnosno one koji imaju plavi znak. Influenseri ne zarađuju direktno od Instagrama, već od plaćenih reklama. Oni uzimaju novac u zamjenu za reklamu na njihovom profilu. Te reklame su uvijek ciljano namijenjene većinskom dijelu publike određenog influensera.

Dakle, ako se netko bavi proizvodnjom šešira za plažu, kontaktirat će influensericu ili više njih. Zatim će joj poslati šešire na kućnu adresu i uplatiti novac za reklamu. Donositelji odluka u tvrtkama sa šeširima se opredjeljuju za ženskog influensera. To najčešće bude netko iz domene mode ili lepote, jer su pratitelji takvih profila njihova ciljna grupa. Neki balkanski influenseri naplaćuju čak i nekoliko tisuća eura po samo jednoj reklami.

Influenser marketing

Put do uspjeha na Instagramu zvuči veoma jednostavno. Zaslužite veliki broj pratitelja, kako bi sebe učinili vidljivim brendovima. Brendovi koje ciljate moraju imati budžet za takozvani “influenser marketing”. Nakon što izgradite profil s velikim brojem pratitelja, poslovnjak u Vama dolazi na test. Nema ustanovljenog cjenika za reklamiranje putem influensera. Vaš profil, Vaša pravila. Moć pregovaranja, broj i aktivnost pratitelja, kao i način na koji ste predstavili svoj osobni brend, odredit će cijenu reklame.

Međutim, imati veliki broj pratitelja već odavno nije jedino mjerilo kada tvrtke razmatraju influensere za suradnju. Tvrtke zanima koliki broj korisnika će zapravo VIDJETI REKLAMU. Nisu svi pratitelji aktivni. Aktivnost pratitelja, odnosno njihovo angažiranje, ogleda se u lajkovima, komentarima i video pregledima.

Influenserima je uprkos svom trudu i aktivnosti, teško ktivirati svoje postojeće pratitelje i steći nove. Kako ljudi instinktivno teže naći izlaz iz nezahvalne situacije, tako su i influenseri veoma brzo počeli razvijati različite ideje kako bi nadmudrili Instagram algoritam.

Mnoge tvrtke nisu spremne ulagati novac u influensere, čija je aktivnost pratitelja slaba. Kako bi povećali aktivnost svojih pratitelja, prvo morate povećati vlastitu aktivnost. Imati adekvatan broj lajkova na Instagramu je podjednako bitno kao i broj pratitelja. Instagram lajkovi zapravo odražavaju kvalitet u  popularnost određene fotografije.

Kupovina Instagram lajkova od Popularizuj.me

  • 100% realni Instagram lajkovi sa profila širom svijeta
  • Isporuka Instagram lajkova odmah po naručivanju
  • Mogućnost dijeljenja jednog paketa po fotografijama
  • Čuvate privatnost, jer mi ne tražimo šifru Vašeg Instagram računa
  • Garancija da lajkovi ostaju tu zauvijek uz besplatnu dopunu
  • Mogućnost mjesečne pretplate na svaku novu fotku koju izbacite

Vaše fotografije su vrlo vjerojatno sjajne. Na tako velikoj mreži, kao što je Instagram, velika je verojatnost da sadržaj koji postavljate ne vidi dovoljan broj ljudi. Ako ne radite na povećanju broja lajkova na fotografijama, sve će krenuti još više nizbrdo. Zato kupovina Instagram lajkova može biti pravo rješenje za Vas!

Mali broj lajkova za sobom povlači manju vidljivost i samim time smanjenu aktivnost postojećih pratitelja. To rezultira stagnacijom kada je riječ o broju pratitelja. Kupovina realnih Instagram lajkova dozvoljava Vam da poboljšate angažiranje pratitelja.

Kupovina Instagram lajkova u praksi

Naš tim stručnjaka svakodnevno analizira Instagram i prati svaku promjenu u radu algoritma. Ovo nam omogućava da uvijek pružamo najbolju vrijednost svojim klijentima, za nepobjedivo dobru cijenu. Kada je riječ o najboljem paketu za Vas, to ovisi o Vašim zahtjevima i trenutnom stanju na profilu.

Naši stručnjaci neće savjetovati ništa što može izgledati sumnjivo ili nerealno. Slušajući naše savjete, dobit ćete preporuku za paket koji najbolje odgovara Vašim potrebama. Bilo koji paket da izaberete, mi ćemo istog trenutka obraditi narudžbu i pokrenuti proces isporuke.

Nazovite nas odmah i besplatno se konzultirajte oko izbora paketa Instagram lajkova. 👍

 +381640009171 (Viber, Whatsapp)

Izaberite paket

Nakon što s našim timom odredite koji paket najbolje odgovara Vašim potrebama, šaljemo Vam cjenik u pdf-u. Ako planirate veliku narudžbuu ili želite da napravimo Vama prilagođen plan, najbolje bi bilo da nas kontaktirate putem Vibera ili Whatsapp-a: +381640009171.

Čuvajte privatnost

Popularizuj.me ne zahtijeva nikakve osjetljive informacije. Nisu nam potrebni Vaši pristupni podaci (šifra ili kodovi za autentifikaciju) za isporuku paketa. Dovoljno je da s nama podijelite link objave, za koju želite kupiti Instagram lajkove. Također, možemo koristiti i korisničko ime ili email, kako bi odmah počeli procesuirati nardužbu.

Pratite rezultate

Nakon što ste izabrali paket i dostavili link objave koju želite popularizirati, obavili ste sve što je do Vas! Proces isporuke paketa je maksimalno pojednostavljen i kreće istog trenutka kad napravite narudžbu. Kupovina Instagram lajkova i pratitelja funkcionira brzo i lako, a rezultate možete pratiti u realnom vremenu.

Kako zapravo funkcionira kupovina Instagram lajkova?

Ulaganje u svoj profil na društvenim mrežama je pametna investicija, koja se lako može unovčiti. Oni koji su bili vizionari i ulagali na samom početku razvoja Instagrama, sad već ubiru pozamašne prihode.

Danas je situacija drastično različita. Naime, plaćanje sponzoriranih postova na Instagramu je sve, samo ne isplativo. Dobiva se jako mali broj lajkova i pratitelja za veoma veliki novac.

Primjera radi, ako na video sadržaj platite reklamu u iznosu od 100 eura, dobit ćete između jedne i dvije tisuće lajkova. Imajmo u vidu da video sadržaj konvertira puno bolje od fotografija. To nas dovodi do zaključka da bi fotografija izazvala još slabije reakcije.

Utjecajnim Instagramerima nije trebalo puno vremena kako bi shvatili da je kupovina Instagram lajkova najbolji način za pobijediti algoritam. Kupovinom Instagram lajkova pomažu svom sadržaju da bude vidljiviji, a samim tim dobivaju više organskih lajkova i pratitelja.

Najbrža isporuka

Popularizuj.me osigurava najbrže Instagram lajkove na tržištu. Svi znamo da je aktivnost odmah nakon postavljanja sadržaja zapravo najbitnija. Tajming odlučuje kako će određena fotka kotirati. Ako nakon nekoliko minuta po objavljivanju, fotografiji osiguramo određen broj lajkova, to će joj dati odličan zalet.

Vaša fotka će sigurno biti vidljivija, jer će je Instagram registrirati kao nešto što izaziva reakciju kod drugih korisnika. Ako se sve planski napravi, fotka može završiti i na explore stranici. Zbog toga je izuzetno važno reagirati u pravo vrijeme.

U Popularizuj.me, primamo Vašu narudžbu odmah i istog trenutka kreće isporuka paketa. Na taj način dajete svom sadržaju “vjetar u leđa” i olakšavate postojećim i novim pratiteljima da vide Vaše Instagram fotografije. Čemu sav taj trud, ako ga nema tko vidjeti, zar ne?

Naša garancija

Mi želimo ostaviti najbolji dojam kod svojih klijenata. Naš cilj je dugoročna suradnja i svakom klijentu se maksimalno posvetimo. Popularizuj.me nudi besplatan test svih svojih usluga prije početka suradnje. Na taj način izbjegavamo svako potencijalno neslaganje. Vi unaprijed vidite što dobivate, pa ako Vam se to sviđa – naručujete.

Jedini na tržištu nudimo garanciju, koja je definirana našim uvjetima korištenja. Svaki Instagram lajk koji kupite od nas, bit će zauvijek na Vašem profilu. Da, mi istinski brinemo o svojim klijentima.

Kupovina Instagram lajkova od Popularizuj.me je prava stvar!

Popularizuj.me nudi najbrže i najpouzdanije Instagram lajkove na Balkanu. Mi nismo preprodavatelji lajkova, već posjedujemo vlastite kompleksne sustave za proizvodnju istih. Garantiramo brzu i kvalitetnu uslugu, kao i profesionalno savjetovanje oko izbora adekvatnog paketa za svakog klijenta.

Pozovite nas odmah i besplatno se konzultirajte oko izbora paketa Instagram lajkova. 👍